Kiitoradantie 14, Vantaa Aviapolis

Facebooktwitterlinkedinmail
Asunnon tiedot

Kiitoradantie 14, Vantaa Aviapolis

Kuvaus

Jäähdytetty ja valoisa 217 m2 toimistotila

- Vantaa Aviapolis

Valoisa ja jäähdytetty 2. krs:n toimistotila lentokentän lähellä.

Tilat: Toimistotila 9 on nykytilanteessa jaettu huoneisiin, mutta väliseinämuutokset ja räätälöinti yrityksenne tarpeisiin ovat mahdollisia. Toimistotiloihin sisältyy oma neuvottelutila, keittiö ja wc-tilat.

Sijainti: Kiinteistö sijaitsee liikenteellisesti kehä III:n sekä Tuusulanväylän välittömässä läheisyydessäAlueelle on helpot kulkuyhteydet (Kehä III ja Tuusulanväylä) ja bussipysäkit sijaitsevat rakennuksen läheisyydessä.

Muuta: Kulku tiloihin on kiinteistön pääsisäänkäynnin kautta. Tilan korkeus 2,7 m. Tilassa vesipiste, CAT-luokan internet-verkko (kuitu ja CAT6), koneellinen ilmanvaihto, tilakohtainen erillisjäähdytys. Sähkömittari. Sähkö veloitetaan kulutuksen mukaan. Suihku on mahdollista rakentaa tilaan. Tilaan kuuluu 5 autopaikkaa.

Jumbon, Tammiston ja lentokenttäalueen monipuoliset palvelut ovat lähellä. Kävelymatkan päässä on lounasravintola.

Vapautuminen: vapaa (tilanne 10.1.2019)

217 m2

-
Ominaisuudet
  • Transit
Jonne
Yrittäjä, LKV
050-1598 or +358-50-1598 (abroad)
- Työ tekijäänsä kiittää -
Terve, olen kohta 30 vuotta hoidellut erilaisia kiinteistöasioita. En ole koskaan tottunut saamaan kuukausipalkkaa, vaan jokainen kuukausi alkaa aina nollasta. Se pitää ihmisen nöyränä ja motivaation kunnossa. Vaikeina aikoina on välillä usko koetuksella, mutta jaksan uskoa itseeni ja asiakkaisiini. Asioillahan on tapana järjestyä, kun järjestetään.
Lue lisää