Malminkartanonkuja 4, Helsinki Konala, Malminkartano

Facebooktwitterlinkedinmail
Asunnon tiedot

Malminkartanonkuja 4, Helsinki Konala, Malminkartano

Kuvaus

Näkyvän paikan valoisa ja muokattava toimistotilaa 1700 m2

- Helsinki Konala, Malminkartano

Modernia toimistotilaa näkyvällä sijainnilla.

1700 m2 3. krs: täydellinen kokonaisuus, jossa tilan molemmilla puolilla huonetoimistoja ja molemmissa päissä ja keskellä sosiaalitilaa vessoineen. Toimii yhdessä alakerran 350 m2 tai 1800 m2 tilojen kanssa. Parkkihallissa 30 paikkaa vuokrattavissa, lisää pysäköintipaikkoja pihapysäköinnissä.

Muuta: toimistotiloissa on palkkijäähdytys sekä asennuslattia, jotka takaavat tilojen teknisen toimivuuden sekä vapaan muunneltavuuden. Kaikkiin kerroksiin pääsee henkilöhissillä. Rakennuksen kellarissa lämmin autohalli jossa runsaasti parkkipaikkoja.

Sijainti: kiinteistö sijaitsee Vihdintien välittömässä läheisyydessä sekä kehä I:ltä erittäin helposti saavutettavissa. Konalaan on hyvät erittäin bussiyhteydet ja Malminkartanon juna-asema sijaitsee noin 1,3 km päässäLähialueella sijaitsee kauppakeskus Ristikko ja Konalan muut monipuoliset palvelut.

Kiinteistö: kiinteistössä on erittäin kattavat business parkeille tunnusomaiset palvelut, kuten lounasravintola, aulapalvelu, 24/7 valvonta, lämmin parkkihalli sekä kuntosali ja – palloiluhalli. Kiinteistön vuokralaiset voivat myös vuokrata edulliseen tuntihintaan neuvottelutiloja sekä auditorion käyttöön. Sisäpihan ja aulatilan muutokset on toteutettu vuoden 2017 aikana. Samassa kiinteistössä vuokrattavana myös muita toimistotiloja alk.  600 m2 (tieto 17.1.2020) ja varastotilaa viereisestä varastorakennuksesta.

1700 m2

-
Ominaisuudet
  • Vuokrataan
  • 1 700 square
  • Hissi
  • Minikeittiö
  • WC
  • Osa isoa kiinteistöä
  • Toimistokiinteistö
  • Varastokiinteistö
  • Transit
Jonne
Yrittäjä, LKV
050-1598 or +358-50-1598 (abroad)
- Työ tekijäänsä kiittää -
Terve, olen kohta 30 vuotta hoidellut erilaisia kiinteistöasioita. En ole koskaan tottunut saamaan kuukausipalkkaa, vaan jokainen kuukausi alkaa aina nollasta. Se pitää ihmisen nöyränä ja motivaation kunnossa. Vaikeina aikoina on välillä usko koetuksella, mutta jaksan uskoa itseeni ja asiakkaisiini. Asioillahan on tapana järjestyä, kun järjestetään.
Lue lisää