Tulkintie 29, Vantaa Pakkala

Facebooktwitterlinkedinmail
Asunnon tiedot

Tulkintie 29, Vantaa Pakkala

Kuvaus

1. krs:n muokattava toimisto 600 m kehä 3 rampilta

- Vantaa Pakkala

1. krs:n muokattava toimisto kehä 3 rampilta

Tilat: yksi suuri ja neljä pienempää huonetilaa. Toimistotilojen muoto mahdollistaa erillisten toimistohuoneiden rakentamisen. Soveltuu  erinomaisesti esim. showroom-tilaksi tai asiakaspalvelutilaksi. Toimistotila 1, 213,5 m2 sijaitsee rakennuksen pohjois-itä nurkassa pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Neliömäärä sisältää yhteisten tilojen jyvitysosuuden. Pääsisäänkäynti on kalustettu.

Kiinteistö: hyväkuntoinen 2000-luvulla rakennettu kiinteistö on teknisesti hyvässä kunnossa. Kiinteistössä on koneellinen ilmastointi, jäähdytys ja valokuitu.  Kiinteistössä on hissi ja lounaspaikka.

Sijainti: Kehä III vieressä, Tuusulantielle 3 km, Lahden moottoritielle 10 km, Hämeenlinnantielle 5 km, Helsingin keskustaan 18 km, Helsinki-Vantaan lentokentälle 5 km ja Vuosaaren satamaan n. 25 km. Kiinteistön edessä on linja-autopysäkki 575.

Muuta: Vuokra sisältää 4 kpl sähköpistokkeellisia parkkipaikkoja. Lisäpaikkoja á 30 €/ap/kk + alv vuokrattavana. Kiinteistön toimisto-osalle kuuluvia sähköpysäköintipaikkoja on yhteensä noin 200 kpl.

Vapautuminen: vapaa (tieto 21.3.2019).

213,5 m2

-
Ominaisuudet
  • Transit
Jonne
Yrittäjä, LKV
050-1598 or +358-50-1598 (abroad)
- Työ tekijäänsä kiittää -
Terve, olen kohta 30 vuotta hoidellut erilaisia kiinteistöasioita. En ole koskaan tottunut saamaan kuukausipalkkaa, vaan jokainen kuukausi alkaa aina nollasta. Se pitää ihmisen nöyränä ja motivaation kunnossa. Vaikeina aikoina on välillä usko koetuksella, mutta jaksan uskoa itseeni ja asiakkaisiini. Asioillahan on tapana järjestyä, kun järjestetään.
Lue lisää