Pukinmäenaukio 4, Helsinki Pukinmäki

Facebooktwitterlinkedinmail
Asunnon tiedot

Pukinmäenaukio 4, Helsinki Pukinmäki

Kuvaus

Toimistotilaa 949 m2 Pukinmäessä aseman vieressä

- Helsinki Pukinmäki

Nyt myydään edullisesti 2 ja 3 kerroksen toimistot 424m2 ja 525 m2

Tilat: Tilat sijoittuvat ja rajautuvat rakennuksen koko pohjois päätyyn 2 ja 3 kerroksiin ilman naapureita.
424 m2 toimisto sijaitsee rakennuksen ylimmässä 3 kerroksessa ja 525 m2 sen alapuolella 2 kerroksessa.

Hyväkuntoiset ja heti käyttövalmiit tilat ovat muunneltavissa ja jaettavissa myös pienemmiksi kokonaisuuksiksi ja soveltuvat monenlaiseen käyttöön.

Sijainti: Aivan Pukinmäen juna-aseman kohdalla näkyvällä paikalla ja omalla kehä 1 rajoittuvalla tontilla 50 metrin päässä asemasta ja bussipysäkeistä. Keskeinen sijainti Tuusulanväylän ja Lahdenväylän välissä vain 10 minuutin junamatkan päässä Helsingin rautatieasemalta. Erinomaiset kulkuyhteydet sekä junalla, busseilla että autoilla.

Muuta: Tällä hetkellä huoneistot ovat huoneisiin jaettua toimistotilaa, mutta tilojen sisällä ei ole lainkaan kantavia rakenteita, joten vaikka kaikki väliseinät voi haluttaessa purkaa ja tiloja voi siksi vapaasti muokata haluttuun käyttöön aina avokonttoriksi asti. Rakennuksessa on hissi ja molempiin tiloihin on 2 sisäänkäyntiä tilojen päädyissä olevista erillisistä portaikoista, joten tilojen jakaminen tarvittaessa pienemmiksi kokonaisuuksiksi on helppoa.

Osa tiloista on vuokrattu.

Myyntihinta 349.800 €
Velaton hinta 349.800 €
Yhtiövastike 1823 €/kk
Haluttaessa järjestyy valmis rahoitus vaikka 10-vuoden ajaksi. Tee järkevä päätös ja hanki omat tilat vaikka valmiilla edullisella rahoituksella.

525 + 424 m2

-
Ominaisuudet
  • Myydään
  • 949 square
  • Minikeittiö
  • WC
  • Osa isoa kiinteistöä
  • Toimistokiinteistö
  • Transit
Jonne
Yrittäjä, LKV
050-1598 or +358-50-1598 (abroad)
- Työ tekijäänsä kiittää -
Terve, olen kohta 30 vuotta hoidellut erilaisia kiinteistöasioita. En ole koskaan tottunut saamaan kuukausipalkkaa, vaan jokainen kuukausi alkaa aina nollasta. Se pitää ihmisen nöyränä ja motivaation kunnossa. Vaikeina aikoina on välillä usko koetuksella, mutta jaksan uskoa itseeni ja asiakkaisiini. Asioillahan on tapana järjestyä, kun järjestetään.
Lue lisää