Sarkatie 2 Vantaa, Varisto

Asunnon tiedot

Sarkatie 2 Vantaa, Varisto

Kuvaus

Viilennetty 140 m2 toimistotila Varistossa

- Vantaa Varisto

Toisen kerroksen erillisjäähdytetty 140 m2 toimistotila toimistoksi, myyntikonttoriksi tai vaikka showroom-tyyliseen käyttöön.

Tilat: tilassa on neljä toimistohuonetta, avotila, varastohuone ja oma keittiö sekä wc-tilat.

Sijainti: Kiinteistö sijaitsee logistisesti erinomaisella paikalla Vihdintien ja Martinlaaksontien risteyksessä. Kiinteistöltä on välitön yhteys Kehä III:lle. Helsinki – Vantaan lentoasemalle on noin 10 minuutin ja Helsingin keskustaan noin 20 minuutin ajomatka. Vihdintien ja Martinkyläntien bussipysäkeille on lyhyt kävelymatka.

Muuta: toimisto on erillisjäähdytetty (ilmalämpöpumppu kahdella sisäyksiköllä) ja sen vapaa korkeus n. 2,5 m. Tilajaotusta voidaan muokata tulevan yrityksen tarpeiden mukaan. Toimistossa on oma minikeittiö ja wc-tilat. Sisäänkäynti tapahtuu kiinteistön porrashuoneen kautta. Toimistoon kuuluu kaksi pysäköintipaikkaa.

Lisäksi saman kiinteistön 1. kerroksessa vuokrattavana 724 m2 varasto- ja sosiaalitilaa. (Tieto 8.11.2018)

 

140 m2

-
Toimistoon kuuluu kaksi autopaikkaa. Asfaltoitu
Ominaisuudet
  • Transit
Jonne
Yrittäjä, LKV
050-1598 or +358-50-1598 (abroad)
- Työ tekijäänsä kiittää -
Terve, olen kohta 30 vuotta hoidellut erilaisia kiinteistöasioita. En ole koskaan tottunut saamaan kuukausipalkkaa, vaan jokainen kuukausi alkaa aina nollasta. Se pitää ihmisen nöyränä ja motivaation kunnossa. Vaikeina aikoina on välillä usko koetuksella, mutta jaksan uskoa itseeni ja asiakkaisiini. Asioillahan on tapana järjestyä, kun järjestetään.
Lue lisää