Sarkatie 2 Vantaa, Varisto

Pohjapiirros
Asunnon tiedot

Sarkatie 2 Vantaa, Varisto

Kuvaus

Viilennetty 140 m2 toimistokokonaisuus omalla sisäänkäynnillä

- Vantaa Varisto

Ensimmäisen kerroksen erillisjäähdytetty 140 m2 toimistotila toimistoksi, myyntikonttoriksi tai vaikka showroom-tyyliseen käyttöön.

Tilat: tilassa on yksi suurempi avotila, kaksi pienempää toimistohuonetta, keittiö, wc ja suihku. Tilajaotusta voidaan muokata vuokralaisen tarpeisiin.

Sijainti: Kiinteistö sijaitsee logistisesti erinomaisella paikalla Vihdintien ja Martinlaaksontien risteyksessä. Kiinteistöltä on välitön yhteys Kehä III:lle. Helsinki – Vantaan lentoasemalle on noin 10 minuutin ja Helsingin keskustaan noin 20 minuutin ajomatka. Vihdintien ja Martinkyläntien bussipysäkeille on lyhyt kävelymatka.

Muuta: Avotilaan on oma lastausovi talon kulmasta. Toinen sisäänkäynti tapahtuu kiinteistön porrashuoneesta katutasosta. Toimisto on erillisjäähdytetty ja sen vapaa korkeus n. 2,5 m. Tilajaotusta voidaan muokata tulevan yrityksen tarpeiden mukaan.  Toimistoon kuuluu kaksi pysäköintipaikkaa.

Samassa kiinteistössä myös 724 m2 sisään ajettavaa varastoa-sosiaalitiloilla. Katso lisää tästä.

Vapautuminen: vapaa

 

140 m2

-
Toimistoon kuuluu kaksi autopaikkaa. Asfaltoitu
Ominaisuudet
  • Transit
Jonne
Yrittäjä, LKV
050-1598 or +358-50-1598 (abroad)
- Työ tekijäänsä kiittää -
Terve, olen kohta 30 vuotta hoidellut erilaisia kiinteistöasioita. En ole koskaan tottunut saamaan kuukausipalkkaa, vaan jokainen kuukausi alkaa aina nollasta. Se pitää ihmisen nöyränä ja motivaation kunnossa. Vaikeina aikoina on välillä usko koetuksella, mutta jaksan uskoa itseeni ja asiakkaisiini. Asioillahan on tapana järjestyä, kun järjestetään.
Lue lisää