7 Virkatie, Vantaa Virkamies

Facebooktwitterlinkedinmail
Asunnon tiedot

7 Virkatie, Vantaa Virkamies

Kuvaus

40 m2 asiakasalvelutila autoalan toimijalle

- Vantaa Virkamies

Kuvaus: 39,6 m2 asiakaspalvelutila, jossa on oma palvelutiski, toimistotila sekä yhteiskäytössä asiakasodotustila. Lisäksi mahdollisuus sopia käyttöoikeudesta yhteiskäyttötiloihin sosiaali-, tauko- ja neuvotteluhuonetilat. Tilassa on valokuituvalmius. Yrittäjän tulisi liittyä AL-Palvelukokonaisuuteen.

Sijainti: sijaitsee Vantaan Veromiehessä kaupallisella alueella. Virkatie 7:ään on helppo tulla autolla kuin julkisillakin. Kiinteistön lähettyvillä n. 400m on Aviapoliksen juna-asema, josta pääsee Helsingin ja Tikkurilan rautatieasemille. Virkatie 7:stä etäisyyksiä: Helsinki-Vantaa-lentokentälle n. 2 km, Tikkurilan rautatieasemalle 3 km, Kauppakeskus Jumboon 0,5 km, Helsingin keskustaan 10km, Kehä III vieressä, Lahden tielle 4 km ja Tuusulan tielle 1 km.

Muuta:Vapaa korkeus: n. 2,8 m. Kiinteistössä on lounaspaikka.

Kohteen palvelut: Kiinteistössä on Kamux autokauppa, Puuilon tavaratalo, Kehä III lounasravintola, Suomen Autokauppa SAKA, ST-1 polttoaineasema ja AL-autopalvelukeskus AVIA. Kiinteistöstä on n. 500m Kauppakeskus Jumboon, jossa useita palveluja saatavana.

40 m2

-
Ominaisuudet
  • Transit
Jonne
Yrittäjä, LKV
050-1598 or +358-50-1598 (abroad)
- Työ tekijäänsä kiittää -
Terve, olen kohta 30 vuotta hoidellut erilaisia kiinteistöasioita. En ole koskaan tottunut saamaan kuukausipalkkaa, vaan jokainen kuukausi alkaa aina nollasta. Se pitää ihmisen nöyränä ja motivaation kunnossa. Vaikeina aikoina on välillä usko koetuksella, mutta jaksan uskoa itseeni ja asiakkaisiini. Asioillahan on tapana järjestyä, kun järjestetään.
Lue lisää