Virkatie 7 Vantaa, Virkamies

Asunnon tiedot

Virkatie 7 Vantaa, Virkamies

Kuvaus

103 m2 remontoitu autovuokraamo- tai autolasikorjaamotila kehä 3:lla

- Vantaa Virkamies

Autoliiton talossa vasta remontoitu 103 m2 liiketila

103 m2 toiminnallinen autotalli-/varastotyyppinen iso tila, jonka molemmin puolin on toimisto-/varastotilat. Tilassa on wc ja minikeittiö ja siihen kulku on henkilö- ja nosto-ovesta.

Tilat: Tiloihin kuuluu n. 53 m2 hallitila, n. 50 m2 varasto- tai toimistotilaa.

Sijainti: Vantaan Virkamiehessä n. 400 m Aviapoliksen juna-asemalta.

Etäisyydet: Helsinki-Vantaa-lentokentälle n. 2 km, Tikkurilan rautatieasemalle 3 km, kauppakeskus Jumboon 0,5 km, Helsingin keskustaan 10km, Kehä III vieressä, Lahden tielle 4 km ja Tuusulan tielle 1 km.

Muuta: vapautuu sopimuksen mukaan. Ei vuokrata autokorjaamoksi tai autopesulaksi vaan tilat sopii erinomaisesti kevyen kaluston tuulilasikorjaamon tai rengasliikkeen, autovuokraamon tai muun vastaavan palvelun tuottamiseen. Tilaan nosto-ovi ja tuulikaapillinen käyntiovi.

Vapautuminen: tilat vapautuvat sopimuksen mukaan. Toivotaan vähintään 5 vuoden sopimusta. Ensijaisesti haemme tilaan autoalan yrittäjää, jonka tulee liittyä mukaan AL-palveluihin. Katso AL-palveluiden tarkempi yrittäjähakuilmoitus tästä.

103 m2

Kysy hintaa
Ominaisuudet
  • Transit
Jonne
Yrittäjä, LKV
050-1598 or +358-50-1598 (abroad)
- Työ tekijäänsä kiittää -
Terve, olen kohta 30 vuotta hoidellut erilaisia kiinteistöasioita. En ole koskaan tottunut saamaan kuukausipalkkaa, vaan jokainen kuukausi alkaa aina nollasta. Se pitää ihmisen nöyränä ja motivaation kunnossa. Vaikeina aikoina on välillä usko koetuksella, mutta jaksan uskoa itseeni ja asiakkaisiini. Asioillahan on tapana järjestyä, kun järjestetään.
Lue lisää