Korpelantie 112 Kärkölä, Vähä-Sattiala

Asunnon tiedot

Korpelantie 112 Kärkölä, Vähä-Sattiala

Kuvaus

Tilaa tarvitsevan asuin- ja yrityspaikka Kärkölässä

- Kärkölä Vähä-Sattiala

Myydään kauniista etelä-hämäläisestä maisemasta vuonna 1986 valmistunut puurakenteinen kaksikerroksinen asuintalo, jossa on tilaa suuremmallekin perheelle tai vaikkapa kahden sukupolven asunnoksi 1,3 hehtaarin tontilla ja lähes 1200 m2 varasto-ja tuotantotiloilla.

Asuintalo: Päärakennus on rakennettu kahdessa vaiheessa – ns. vanhaa rakennusta on jäljellä talon päädyssä, jossa sijaitsee kolme makuuhuoneista, tekniset tilat, työhuone ja saunaosasto. Talossa on useita sisäänkäyntejä. Talo sopiikin luontevasti yritystoimintaan, sillä sen pohjassa on huomioitu työhuoneen sijoittaminen heti pääeteishallissa oikealle. Kylpyhuoneeseen pääsee kätevästi omasta sivuovesta.

Talon alakerrassa hallin jälkeen aukeaa tilava tupa, jossa on tiilimuurattu takka. Tupa jatkuu toisella puolella salina, jossa on oma keittiönsä ja toisaalla kulkuväylänä makuuhuoneeseen ja ulos. Keittiö ja apukeittiö jäävät pääsisäänkäynnistä vasemmalle. Tilavassa keittiössä on runsaasti kaapistoja, tilaa ikkunan edessä ruokapöydälle ja keittää voi myös vaikka puu-uunilla ja leivät paistaa muuratussa leivinuunissa.

Yläkerrassa on halli, jossa mukavasti oleskelutilaa. Neljä makuuhuonetta ja wc sijaitsevat hallin molemmin puolin. Hallista on pääsy myös parvekkeelle. Talossa on hienosti huomioitu vaatesäilytys ja yläkerrasta löytyykin kokonaista neljä vaatehuonetta. Kaikissa talon huoneissa on keittiötä lukuunottamatta lakatut lautalattiat. Kosteissa tiloissa on joko muovimatto tai laattalattia. Saunan pesuhuoneessa on myös poreamme. Pukuhuoneessa on tila pyykinpesukoneelle ja kuivauskoneelle.

Talo lämpiää öljyllä tai puulla ja talon harjakatossa on peltikate. Talon sauna lämpiää kätevästi sähköllä. Raitisvesi tulee omasta kaivosta. Viemärijärjestlmät vaativat päivittämistä.

Tontti: Talo ja halli sijaitsevat alavalla n. 1,3 hehtaarin tontilla, joka rajautuu kahdelta sivultaan peltoon ja yhdeltä sivulta hiekkatiehen. Talon lähipihapiiri on nurmikkoinen ja istutettujen pensaiden kehystämä. Pihassa on perinteisiä pensaita kuten ruusua, sireeniä ja angervoja sekä puita kuten hopeapaju, Terijoen salava, sinikuusi sekä nurmikon lisäksi joitain lehtipuita. Lisäksi selkeissä istutusryhmissä on perennoja, mm. raparperia.

Muut tilat: n. 40 m2 autokatos-autotallirakennus on lähellä taloa. Pihassa on myöskin huvimaja. Vanhan punaisen n. 240 m2 vaja-höyläämörakennuksen takana aukeaa hiekkapintainen laaja piha, jonka toisessa kulmassa on vanha n. 400 m2 sikala ja n. 270 m2 rehustamo. Tilat sopivat erinomaisesti esim. koneyrittäjälle.

Palvelut: Kärkölän palvelut ja 54 -tien tavoittaa 10 minuutissa, Lahteen ajaa reilussa puolessa tunnissa Riihimäen keskustaan elle 40 minuutissa.

Katso kuvat yläpuolen linkistä ja sovi esittely p. 050-1598/ Lampinen tai jonne@jonne.fi

316 m2 + yli 910 m2 var

240000 €
Ominaisuudet
  • Myydään
  • 1200 m2
  • Maantasossa
  • Erillinen halli
  • Transit
Jonne
Yrittäjä, LKV
050-1598 or +358-50-1598 (abroad)
- Työ tekijäänsä kiittää -
Terve, olen kohta 30 vuotta hoidellut erilaisia kiinteistöasioita. En ole koskaan tottunut saamaan kuukausipalkkaa, vaan jokainen kuukausi alkaa aina nollasta. Se pitää ihmisen nöyränä ja motivaation kunnossa. Vaikeina aikoina on välillä usko koetuksella, mutta jaksan uskoa itseeni ja asiakkaisiini. Asioillahan on tapana järjestyä, kun järjestetään.
Lue lisää