Virkatie 7 Vantaa, Veromies, Virkamies

Asunnon tiedot

Virkatie 7 Vantaa, Veromies, Virkamies

Kuvaus

644 m2 autokorjaamotilaa, asiakaspalvelutilat ja sosiaalitilat Autoliiton talossa

- Vantaa Veromies, Virkamies

741,6 m2 autokorjaamotilaa oheistiloilla:

644 m²  läpiajettava autokorjaamotila kahdella nosto-ovella, 39,6 m² asiakaspalvelutila omalla palvelutiskillä ja toimistolla. Lisäksi 58 m² jyvitysvelvoite, joka oikeuttaa käyttämään yhteiskäyttöisiä sosiaali-, tauko- ja neuvotteluhuonetiloja.

Sijainti: Vantaan Veromiehessä. Helsinki-Vantaa-lentokentälle n. 2 km, Tikkurilan rautatieasemalle 3 km, Kauppakeskus Jumboon 0,5 km, Helsingin keskustaan 10km, Kehä III vieressä, Lahdentielle 4 km ja Tuusulantielle 1 km. Lähettyvillä n. 400m on Aviapoliksen juna-asema, josta pääsee Helsingin ja Tikkurilan rautatieasemille. 500m kauppakeskus Jumboon, jossa useita erilaisia palveluita saatavana.

Muuta: vapaa korkeus n. 4 m, sisään ajettava, 2 nosto-ovea, hiekan- ja öljynerotuskaivot.Kiinteistössä on mm. Kamux -autokauppa, Puuilon tavaratalo, Kehä III lounasravintola, Suomen Autokauppa SAKA, ST-1 polttoaineasema sekä AL-autopalvelukeskus AVIA.

Yrittäjän tulee liittyä mukaan AL-Palveluihin. Mukaan tulevat yritykset toimivat yhteistyössä Autoliiton kanssa, joka tarjoaa toimintaan valmiin toimintamallin sekä arvostetun ja luotetun brändin tuen. Lue lisää tästä. 

3 kk

-
Ominaisuudet
  • Transit
Jonne
Yrittäjä, LKV
050-1598 or +358-50-1598 (abroad)
- Työ tekijäänsä kiittää -
Terve, olen kohta 30 vuotta hoidellut erilaisia kiinteistöasioita. En ole koskaan tottunut saamaan kuukausipalkkaa, vaan jokainen kuukausi alkaa aina nollasta. Se pitää ihmisen nöyränä ja motivaation kunnossa. Vaikeina aikoina on välillä usko koetuksella, mutta jaksan uskoa itseeni ja asiakkaisiini. Asioillahan on tapana järjestyä, kun järjestetään.
Lue lisää