Nuolitie 20, Vantaa Viinikkala

Facebooktwitterlinkedinmail
Asunnon tiedot

Nuolitie 20, Vantaa Viinikkala

Kuvaus

1200 m2 lämmintä varastotilaa varasto-rekkaterminaalikiinteistöstä

- Vantaa Viinikkala

600 m2 lämmintä varastotilaa rekkaterminaalista

Tilat: uutta vastaavassa kunnossa olevaa 600 m2 varastotilaa sekä siihen liittyviä oheistiloja mm. trukkilataushuone, sosiaalitilat ja toimistotiloja. 1. kerroksessa on varastotilojen lisäksi yhteiskäytölliset pukuhuone, wc ja – suihkutilat sekä keittiö.

Noin 600 m² varastotilaa (pohjakuvassa 1200 m2 alueesta, merkattu vihreällä) on vapaana.

Kiinteistö: kiinteistössä on yhteensä noin 7.500 m² varastotilaa, joka koostuu sekä lämpimästä ja kylmästä varastotilasta. Vapaiden toimistotilojen kokonaisneliömäärä on noin 400 m², ja ne sijaitsevat 1-2 kerroksessa.  Tontin pinta-ala 25.417 m².

Sijainti: kiinteistö sijaitsee Viinikkalan logistiikkalueella kehä 3:n ja Helsinki-Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä.  Lentokentälle on matkaa noin 10 minuuttia, Vuosaaren satamaan ajomatka on noin 20 minuuttia. Lähin juna-asema on Aviapoliksen juna-asema on noin 7 kilometrin päässä. Alueella toimii mm Postin logistiikkakeskus, sekä DB Schenkerin maaliikennekeskuksen toiminnot sekä DB Schenkerin pääkonttori.

Muuta: vapaa korkeus noin 8,5 m. Runsaasti rekkojen lastaustaskuja sekä lastauslaiturialue kaikkien vuokralaisten yhteiskäytössä. Nosto-ovi, tila ei ole sisään ajettava. Varaston lattian kantokyky noin 4000 kg/m² ja pistekuormakestävyys 50kN (5000 kg).

Palvelut: Lähialueella on lounaspaikkoja sekä Teboil-huoltoasema. Kauppakeskus Jumbon palvelut ovat noin 5 min ajomatkan päässä.

Vapautuminen: vapaa

1200 m2

-
Ominaisuudet
  • Transit
Jonne
Yrittäjä, LKV
050-1598 or +358-50-1598 (abroad)
- Työ tekijäänsä kiittää -
Terve, olen kohta 30 vuotta hoidellut erilaisia kiinteistöasioita. En ole koskaan tottunut saamaan kuukausipalkkaa, vaan jokainen kuukausi alkaa aina nollasta. Se pitää ihmisen nöyränä ja motivaation kunnossa. Vaikeina aikoina on välillä usko koetuksella, mutta jaksan uskoa itseeni ja asiakkaisiini. Asioillahan on tapana järjestyä, kun järjestetään.
Lue lisää