Tikkurilantie 146, Vantaa Viinikkala

Facebooktwitterlinkedinmail
Asunnon tiedot

Tikkurilantie 146, Vantaa Viinikkala

Kuvaus

Sisään ajettava 1050 m2 varastotila omilla sosiaalitiloilla

- Vantaa Viinikkala

Tilat: Siisti sisäänajettava 1050 m2  varastotila, jonka yhteydessä on omat sosiaali- ja toimistotilat n. 100 m2. Varastotiloihin on nosto-ovi ja sisään ajomahdollisuus.

Sijainti: Postin jakelukeskuksen vieressä, kilometri Kehä III:lle. Helsinki-Vantaan lentokentälle on alle 10 min. ja Vuosaaren satamaan 20 min ajomatka. Lähialueella monia palveluita ja lounaspaikkoja.

Muuta: Tilan vapaa korkeus on 4,3 m. Tilaan on nosto-ovi, jonka korkeus on 3,3 m. Lattian kantavuus on 2000 kg/m2. Ei sisään ajettava.

Kiinteistöön tulee valokuitu ja tilan sekä rakennuksen edustalla on autopaikkoja. Lähialueella on mm. huoltoasema ja lounaspaikkoja. Kauppakeskus Jumbon palvelut ovat noin 5 min ajomatkan päässä.

Mahdollista vuokrata lisää varasto- ja toimistotiloja samasta rakennuksesta. Koko kiinteistön julkisivuremontti valmistuu 2018 aikana.

Vapautuminen: vapaa

950 m2 + 100 sos.-/toimistotilat

-
Ominaisuudet
  • Transit
Jonne
Yrittäjä, LKV
050-1598 or +358-50-1598 (abroad)
- Työ tekijäänsä kiittää -
Terve, olen kohta 30 vuotta hoidellut erilaisia kiinteistöasioita. En ole koskaan tottunut saamaan kuukausipalkkaa, vaan jokainen kuukausi alkaa aina nollasta. Se pitää ihmisen nöyränä ja motivaation kunnossa. Vaikeina aikoina on välillä usko koetuksella, mutta jaksan uskoa itseeni ja asiakkaisiini. Asioillahan on tapana järjestyä, kun järjestetään.
Lue lisää